la mare? pai iti spun din start k si asta e pacat. sa-ti dezgolesti trupul e pacat... sa intri in mare e pecat intrucat langa tine mai poate intra un eretic... te spurca.
un parinte tocmai din cauza asta ma tachineaza de cate ori are ocazia... se tine de mine sa nu ma mai depilez. dar acum depinde de fiecare... dak voi vreti sa acceptati k este pacat sau nu. cu scuze in fata noastra, a oamenilor, poate va merge, dar in fata Lui nu prea... El va stie prea bine intentia, scopul, gandul. El stie k o femeie foloseste rujul pt a fi frumoasa si nu pt altceva.
pt curiozitatea lui Mirean am sa ma interesez exact de ce machiajul si podoabele sunt pacate. eu nu stiu, nu m-am interesat unde scrie... stiu doar k sunt. si am mai mare incredere intr-un preot kre isi dedica viata lui Dumnezeu.. decat in cineva kre sta zi de zi pe net si se inconjoara de circumstante atenuante de genul "Rujul, fondul de ten au un rol protector in primul rand".... macar sa fie asta intentia sincera.
Citat:
Dar sa stiti ca machiajul in general, iti este necesar zi de zi. Ca femeie, cand te duci la un interviu si arati eleganta si rafinata ai mai multe sanse din start. Iar daca lucrezi si intr-un domeniu ce presupune contact cu alti oameni, iarasi e folositor machiajul
|
uite, vezi. ai spus "Ca femeie"! oare de ce? oare de ce n-ai spus "ca barbat"? sau "in general"? pt k asa v-ati obisnuit, sa vedeti femeile machiate... si dak o vedeti pe una nemachiata vi se pare hidoasa.
dar stati linistiti k sunt prea putini oameni urati cu adevarat incat sa spui "pe asta nu-l pot angaja"... iar acelora nu le sta bine mai cu nimic, cu niciun fel de machiaj.
pe de alta parte... femeia kre pune viata vesnica inaintea acestei vieti va cauta alt job.
Citat:
voi confundati vulgaritatea cu machiajul. Cine se impopotoneaza ca "circus globus" ca sa citam un ilustru forumist, este vulgar, de prost gust etc. Un machiaj discret, un parfum discret si bun, o rochie eleganta inseamna rafinament. Iar daca a fi rafinat este un pacat...atunci cadem in extreme: este bine sa fim vulgari atunci
|
nu am spus k dak aplici doar ruj si rimel esti vulgar... nu am spus k dak te aranjezi cu gust, cu discretie e vulgaritate..
dar mai ales, cine a spus k doar vulgaritatea este pacat?? ???