Subiect: cuvinte de folos
View Single Post
Vechi 29.04.2011, 13:45:39
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cautatorul_isihiei Vezi mesajul
Hristos a inviat!

Am ales sa postez pentru prima data aici, in aceasta sectiune, pocainta fiind primul pas pe calea mantuirii, de la intuneric la lumina, de la mamona la Domnul Iisus Hristos. Am vazut astfel ca un "Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine pacatosul" rostit impreuna cu recunoastearea greselilor si cu dorinta interioara de a te indrepta si a merge pe calea adevarului, a Vietii, a maririi drepte fata de Creator, a dulcei Ortodoxii a facut minuni in viata mea. Am vazut astfel ca rostind un "Fie Doamne Voia Ta caci Tu stii mai bine ca mine ce este spre binele meu sa mi se intample" linisteste sufletul si il umple de lumina intelegerii faptului ca Dumnezeu le randuieste toate bine. In schimb daca dau frau liber voii proprii lucrurile ies prost desi imi par a fi bune. De aceea spun "Fie Doamne Voia Ta precum am nadajduit intru Tine".

Si un cuvant de folos pe aceasta tema:

"Nu-l lasam pe Dumnezeu sa fie gazda care sa ne conduca, si de aceea suferim. Trebuie sa ne lasam in mainile Lui, viitorul nostru sa-l predam in mainile Proniei, ale voii dumnezeiesti, si Dumnezeu se va ingriji de noi."
Cuv. Paisie Aghioritul
Adevarat a inviat! Si bine ai venit printre noi. Frumos nick-name ai, domnule cautator de isihie! Nu stiu daca ai s-o gasesti aici, pe forum, dar iti doresc din toata inima s-o gasesti cat mai curand.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote