View Single Post
Vechi 29.04.2011, 14:42:37
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Aghioritul Vezi mesajul
Melisa draga, citeste exact primul articol din acest topic, scris de geo.nektarios, care nu este decat RASPUNSUL la fiecare din cele mentionate de P.David... ori p.david a scris NUMAI DIN AUZITE nu din CONCRET! iar a vorbi din auzite clevetirile barfitorilor nu este decat JUDECATA si "a strica imaginea aproapelui" - care este un pacat mare, lipsit de Legea Iubirii lui Hristos, care nu tine seama de pacate: "de Te vei uita la faradelegi, Doamne, Doamne, cine va putea suferi, ca la tine este Milostivirea!" caci Hristos nu are pe nimeni de pierdut, ci ASTEAPTA pe fiecare "sa vina la cunostinta adevarului si sa se pocaiasca", "sa se intoarca si sa fie viu"! Hristos asteapta pana la ultima clipa din viata fiecaruia, pocainta noastra, si ne va mantui ca si pe Talharul.. Nu te lasa dusa de clevetiri, ci asculta pe Pr.Rafail Noica care spune ca "daca veti auzi ceva din lumea asta, sa nu va grabiti sa credeti, ci sa asteptati si sa va rugati sa va arate voua Domnul! Caci sunt exemple in pateric in care mari parinti nu dau un raspuns concret de fiecare data, ci se roaga si asteapta sa le arate lor Domnul raspunsul adevarat" (citeaza Pr.Melchisedec Ungureanu pe Pr.Rafail Noica in conferinta ce se gaseste pe net - "Pocainta, nasterea intru imparatie")
Dumnezeu sa te lumineze!
Eu cred ca deja am dat un raspuns in ce priveste scrierea pr David.
Repet: "Din cate stiu eu "Lucrarea" nu este o ramura a Oastei Domnului. Legaturi au existat. Cartile pr. Trifa si ale lui Traian Dorz (membri marcanti ai OD) erau la mare cautare.
De legaturi cu Vladimireștii și Turma Sf. Ilie nu am auzit.
In rest, tot absolut tot ce a scris este adevarat."

Astea nu sunt clevetiri si rautati ... sunt realitati.

Nu stiu care au fost sursele de inspiratie ale pr David, dar eu nu scriu din auzite ce scriu.
Reply With Quote