@MariS: Multumesc pentru primirea calduroasa. Mi-am ales acest nick-name pentru ca imi place foarte mult linistea in care e prezenta mila lui Dumnezeu, adica isihia. Nu stiu ce m-as face fara ajutorul lui, sigur doar gafe si neghiobii, lucruri ce le fac cand ma mandresc si uit ca toate le-am primit si "nu am nimic fara sa fi primit" in dar de la Dumnezeu ca un Tata bun care nu imi rasplateste mie dupa faptele mele ca atunci nu ar fi bine pentru mine, ci dupa iubirea si mila lui fata de mine cel pacatos.
Aceasta liniste o gasesc mai ales in natura, care spre deosebire de mine "face ascultare" fata de Ziditor pastrand Legile Lui dar am gasit si aici pe acest forum cuvinte datatoare de pace postate de catre voi mai ales din cuvintele Sfintilor, pentru care va multumesc.
Adaug si un cuvant de folos:
"Cu cat traieste cineva mai lumeste, cu atat mai multa neliniste castiga. Numai langa Hristos se poate odihni cineva, pentru ca omul este creat pentru Dumnezeu, acolo este firescul lui, adica sa se afle cu Dumnezeu."
Cuv. Paisie Aghioritul