View Single Post
Vechi 29.04.2011, 20:36:06
blackswan blackswan is offline
Banned

Data înregistrării: 17.04.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de O p e t h Vezi mesajul
Desi revelatiile mi-au fost suficient de mari pentru a ma marca nu accept ceva mai presus decat mine insumi,si nu dezvalui motive.Mai mult sunt contra decat neg cu vehementa,oricum nu imi pot cuprinde starea intr-un cuvant,cu atat mai putin in „ateism” deoarece eu nu demonstrez lipsa a ceea ce nu vreau sa existe ci astept ca un copil ce adoarme pe zapada sa mor incet si cu nepasare.
Inca mai tin cu Locke,trupul ideii consta in simtire.Daca asta este singurul text filozofic care iti place..nu comentez:)
Păi filozofia înseamnă hai să ne dăm și noi cu părerea. Dar acel mit este ceea ce cred despre filozofie. Bine, mai îmi plac și „Confesiuni” de Fericitul Augustin, nu pentru idei, ci pentru felul cum se adresează lui Dumnezeu.
Gândește-te că lumea e trecătoare, că totul este deșertăciune, îmi place tare mult Ecclesiastul, „Deșertăciunea deșertăciunilor, toate sunt deșertăciune”. Azi ți-ai luat o bluză nouă și foarte frumoasă, te gândești că toată lumea te va aprecia. Câteva zile îți va admira lumea bluza cea nouă, apoi nu mai prezintă interes și ți s-a dus popularitatea, iar lumea oricum, nici atunci, nici apoi, nu și-a schimbat atitudinea față de tine. În ochii celorlați ești același tip, care 2 zile a avut o bluză tare. Ce valoare mai avea atunci bluza?
Reply With Quote