View Single Post
Vechi 30.04.2011, 16:14:03
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Am primit un mesaj pe privat de la prietenul meu, cristiboss56, in care imi spunea ca am inteles gresit mesajul sau pe acest thread si care nu se referea la Mosh-Neagu si ca nu trebuia sa-l includ intre "lichidatori", nici macar spirituali. Imi fac mea culpa, daca este asa, si il rog public sa ma ierte daca am gresit, judecandu-l. Il rog, insa, sa-i spuna asta si lui Mosh-Neagu, asa mi se pare drept si, daca vrea, sa spuna la cine anume s-a referit. Cumva la alt prieten al meu, Scoty? Daca da, il astept sa-si ceara si el iertare de la Scoty, asa cum mi-am cerut eu de la el. Face bine la mantuire, caci cu totii gresim, dar important e sa avem puterea de a cere iertare.
Iertare, Cristiboss.
Dragul meu frate , te rog sa nu confundam dreapta credinta si apararea ei de sectari cu rautatea , ci din potriva ! Atata timp cat cu initiatorul threadului nu am nimic de imparit , ci dinpotriva , nu vad unde este greseala in a atrage atentia sa ne rugam in cadrul Bisericii Ortodoxe , si nu in afara ei ! Asta deranjeaza ? Atunci iertare ! Rog sa fie iertat Parintele Cleopa care a spus despre sectari ca " sunt stricati la minte " ( pag 136 - vol.12 -) ; sau sa fie iertat Marele Atanasie care a spus ca " Portile Iadului sunt gurile sectarilor " ; sa fie iertat parintele Paraian care a spus ca " toate sectele sunt buruieni crescute la umbra Bisericii "; sa fie iertat din nou parintele Cleopa care i-a facut nebuni si a precizat ca : " sectarii o iau razna in toate partile " . . .si care ne-a atentionat : " sa stam bine , sa luam aminte : suntem crestini care credem drept in sfanta Treime , in Preacurata Fecioara Maria si in toti Sfintii , sa mijloceasca la Mantuitorul nostru , pentru iertarea pacatelor si viata de veci . Amin . " Rugaciunea trebuie facuta in duh si ADEVAR " ! EU LA ASTA M-AM REFERIT , iar cine nu vrea asta ii cer iertare dar sa se duca la secta lui ! IERTARE DAR FORUMUL SE MAI NUMESTE INCA : O R T O D OX ! IERTARE DACA-MI PERMIT PE UN FORUM ORTODOX SA APAR ORTODOCSIA ! Dar inainte de toate va rog sa-i iertati pe ceilalti mult mai vrednici ca noi ce si-au sacrificat si daruit toata viata pentru Hristos si Biserica Ortodoxa ! Daca asta inseamna rautate , atunci plecaciune si iertare , dar sunt sigur ca voi "gresi " din nou cat de curand ! Va rog sa-l iertati pe "raul " de Cleopa care intr un dialog cu un sectar ne arata pe cateva pagini ce inseamna Rugaciunea in Duh si in Adevar ". Rugaciunea este tamaduire daca este administrata corect si nedespartita de BISERICA ORTODOXA ! ( vol 14 -p.30 ). " Sa stam dar neclintiti in dreapta credinta si sa ne bucuram ca suntem fii ai Bisericii lui Hristos de doua mii de ani . Necredinciosii si sectarii se leapada si cauta sa vada pa Dumnezeu cu ochii trupesti . . . Sectele parasesc Biserica , rastalmacesc dogmele credintei si vestesc alta Evanghelie " ( P. T. Paraian ) Va rog sa-i iertati pe cei drepti si care cauta sa traiasca in adevar , nedespartiti de Biserica Ortodoxa ! Probabil ca mult mai bine suna : " jos Oertodocsia , traiasca " Bunatatea apoi sa punem un cantec de fanfara sectar !Iata ce spune un alt "rau : " daca mesajul mantuitor al Ortodoxiei noastre se va pierde printre mesajele inselatoare ale celor de alta credinta de dragul unui vis ecumenic utopic ( in numele iubirii , al bunatatii , iertarii , ) atunci se va pierde si nadejdea mantuirii lumii " ( Staretul de la Manastirea Paraklitiu ) . Deci : iertare fratilor , dar asta-i rautatea si gresala mea condamnata de cei B U N I !