Păcat, mare păcat , căci n-ai înțeles nimic , sau aproape nimic !
Iertare de mii de ori dragă moșule dar le amesteci în loc să faci lumină ! Nu de ură și iubire este vorba aici , și nu numai ! Aici nu suntem microbiști și nu suntem pe stadione, fie că ele adăpostesc meciuri sau spectacole sectare ! Cum poti să faci astfel de legături stupide , ce seamănă a diversiune pentru minți cu capacități foarte reduse ! Dacă cineva URĂȘTE cu adevăra pe cineva , fie și pentru orientarea religioasă , acel cineva nu-i om, nu-i nimic, e un gunoi ! Înțelege și nu crea ceață în expunerea ta ! Te rog ferm de astă dată . Sunt extrem de răbdător, răbdare dobândită în cei 5 ani de forum , sunt învățat cu diversiuni în numele iubirii , iertării, bla blauri și atât pentru mascați , pentru cei mascați ! Deci, repet nu de ură-i vorba , căci un ORTODOX nu poate lucra în mod real cu așa ceva , noi nu suntem drojdia societății , cu toate păcatele noastre. Așa că Neagu , te rog să-mi dai voie să-mi iubesc Biserica în care m-am Botezat, iar gândurile răutății, urii să nu te mai macine , căci nu sunt reale , sunt imaginare , complet imaginare ! Deci dacă mă iubești , te rog respectă-mi iubirea :Ortodocsia ! De aia sunt aici și nu pe alt site protestant, catolic , musulman, ateu . . . . Te rog fără jocuri de culise ! Ortodocsia e pe față, precum iubirea , dragostea și împăcarea !
Last edited by cristiboss56; 01.05.2011 at 02:03:31.
|