01.05.2011, 22:26:41
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de sophia
3. Nu cred ca cineva se roaga pentru boala, cere boala. Si nucred ca exista monahi care sa nu se roage si pentru ei si familiile lor (de origine). Si ei se duc la medic si la spital ca sa se vindece.
Nu stiu de unde vii cu asa idei ciudate. Sigur, ai voi sa ai parerea ta.
Dar efectiv este ingrijorator si dureros la adresa noastra a tuturor cand citim asemenea lucruri. Ne faci sa ne simtim rau pentru orice moment placut al vietii, pentru sanatatea data noua si altele.
De ce trebuie sa fie boala mantuire. Am auzit si eu formula: mantuire prin suferinta. Dar poate ca e vorba de alta suferinta (de ex. post, sau renuntare la ceva), dar nu boala.
|
Vreau sa o linistesc pe Sophia si sa ii spun ca e cum spune ea aici, ca noi ne rugam la Sfanta Liturghie pentru sanatate si mantuire de nevoi:
Pentru ca sa fim izbaviti noi, de tot necazul, mânia, primejdia si nevoia, Domnului sa ne rugam.
Înca ne rugam pentru mila, viata, pacea, sanatatea, mântuirea, cercetarea, lasarea si iertarea pacatelor robilor lui Dumnezeu enoriasi, ctitori si binefacatori ai sfântului locasului acestuia.