View Single Post
Vechi 02.05.2011, 01:21:42
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit Mulțumesc

Citat:
În prealabil postat de O p e t h Vezi mesajul
Ma sperie.Nu in halul asta trebuie sa ajunga femeia.Desi femeia a fost supusa unor cazuri istorice nu tocmai placute,farmecul ei este ca pastreaza daruirea de sine,inca mai isi tine umilinta,smerenia,care ii este sacra.Femeia este mai retrasa,se simte bine cu putin si isi ajunge siesi,astfel prezenta ei fara orgoliu ar face lumea mai buna,nu racnetul de a fi frumoasa si rebela..Cum am mai spus,prin existenta pur spirituala a femeii,ea devine portretul nostru,al masculinului,ne indruma spre adevarata noastra fiinta,ne regasim pe noi insine ,ele ne retuseaza spre a deveni ceea ce trebuie sa fim.Ea trebuie sa ocroteasca,sa ierte,sa poarte acel „voal” de care spunea Sfantul Pavel.Nu ii trebuie functii atribuite,ea prin dragostea fata de Dumnezeu si fata de oameni se simte bine doar ocrotind,asta este femeia adevarata.Sa ne-o imaginam pe Sfanta Maria,cat era ea de smerita...Desi pe planuri lumesti femeia este APARENT inferioara,din punctul de vedere a virtutii ,barbatul si femeia sunt egali,asta e cel mai important
Uneori femeile prin insusi faptul ca au fost smerite si nu s-au revoltat sa lupte odata or contra barbatului au dovedit chiar mai multa tarie (in ciuda naturii slabe) caci puterea lor vine din iubire si delasare de sine
Apoi sa nu uitam ca dincolo de moartea naturala nu vom fi intrebati daca am fost barbati sau femei ci cum am luptat impotriva pacatului nostru..nu impotriva sexelor..
Da, și eu am protestat într un fel față de acest așa zis protest și mai ales de finalul lui . Tu ai completat minunat și bine gândit și argumentat. Mulțumesc, și o noapte cât mai bună să ai !