View Single Post
Vechi 02.05.2011, 01:24:03
O p e t h
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Da, și eu am protestat într un fel față de acest așa zis protest și mai ales de finalul lui . Tu ai completat minunat și bine gândit și argumentat. Mulțumesc, și o noapte cât mai bună să ai !
Nu postul cu femeile ci insusi topicul asta imi aminteste de Paunescu foarte mult,el nu a rezolvat nimic caci avea aceeasi fire de luptator
Noi suntem inca in regenerare caci Poporul Roman a muncit mult sa isi pastreze adevarata credinta,sa se protejeze pe sine si nu numai,in timp ce alte tari isi îmbogățeau cultura,a noastra isi invata oamenii sa lupte,sa moara,sa fie rezistenti.Apoi peste ceva vreme a venit si comunismul,iarasi noi cautam untul si nu cartile caci erau vremuri foarte grele si literatura ori evolutia economiei erau foarte departe de acest sistem social.Deci oricat vor mai posta tinerii astia o fac fara minte caci lupta contra unui proces natural.M-am bucurat tare mult cand am aflat ca 70% din Romania citeste,este un progres semnificativ fata de acum cativa ani.Trebuie sa avem credinta si rabdare:)..
Multumesc de aprecieri.Si dumneavoastra sa aveti ganduri bune si un somn lin!

Last edited by O p e t h; 02.05.2011 at 01:33:07.