View Single Post
Vechi 18.07.2007, 12:39:58
cristina83 cristina83 is offline
Member

Data înregistrării: 29.03.2007
Implicit

Sunt de parere ca femeia poate avea o cariera a ei, poate cistiga bani, dar in acelasi timp sa nu uite ca este FEMEIE, adica sa fie mama, sa isi creasca copiii.La noi s-a creat o idee falsa, precum ca o femeie de cariera nu poate sa fie si o buna gospodina. Asta o spun femeile acelea "mironosite", care in afara de machiat, discoteci,etc. nu stiu sa faca nimic si se cred mari feministe (ele nestiind ce inseamna sa ai copii si bucuriile pe care ti le poate oferii un primul "mama",nestiind ce inseamna sa citesti o carte intradevar buna, nestiind ce minunat este sa petreci citeva ore in parc cu copilul si cu sotul -nu cu iubitul cu care are o relatie de 5-10 ani si cu care nu se casatoreste pt. ca nu are timp, nu ii leaga niste acte, etc.-). Sa fim seriosi, cite femei sunt Monica Tatoiu, Mihaela Radulescu sau Daciana Sirbu si cite doar se lauda ca au terminat nu stiu ce facultate cu nume pompos, neavind habar de nimic, dar ca o sa aiba o cariera.....care le va minca tot timpul. Este valabil si pt barbati.
Reply With Quote