View Single Post
Vechi 02.05.2011, 17:06:39
ioan_strainul
Guest

Implicit

@ iana [quote=iana;357687]Care este cauza rupturii de Biserica? MANDRIA. Mandria celor care se cred mai grozavi. Hai sa punem noi de-o alta “adunare” ca noi suntem mai destepti, noi nu mai avem nevoie de Biserica, ca ne avem pe noi.
Vezi tu ca ai multa dreptate dar sa nu partinim pe nimeni tot asa se poate spune si de unele persoane din Biseric Ortodoxa, care se cred ca ei nu pot fi Intrebati de nimeni si nimic si fratiile lor sunt mai sfinti si msi aproapr de Dumnezeu ca si noi muritori de rInd.
Ai sa spui ca nui treba mea clar ca nu sunt eu cel care sa deschid gura dar nici nu sunt acela care dac vad ca nu este bine sa tac eu nu doresc sa judec dar nici nu voi fi lingusitor sau tradator al Iubiri lui Hristos ,Eu cred ca spune Bine HRISTOS iubitiva uni pe alti precum si eu vam iubit pe voi, nu spune vam sfintit ca preoti sau ca alti slujitori acum puteti sa puneti sarcini cIte voiti si sa adunati aici pe pamint tot ce doriti pentru ca frati vostri sunt slabi la minte si nu vor deschide gura ca respecta porunca ,iubiri , pe cre uni nu vor sa o respecte , dar o propovaduiesc cu multa pompa si surle si trImbite . fratilor sunt deacord ca avem nevoie sa construim Biserici si Manastiri Insa cred cu tarie ca aven nevoie sa construim aceste Sfinte Locasuri In inimile noastre si In sInul familiei noastre.
Intrebati mereu ce este cu doi sau trei care spune Hristos ???
Hristos spune ca cei care se vor aduna In SF. Sau Nume si nu specifica unde Insa eu In nertebnicia mea si In slabiciunea minti si In putina Intelepciune care o am cred ca se pot IntIlni la munca cImpului la servici ,pe strada si In mertou mergInd la piata la servici, dar fiind In duhul adevarului si In dragostea Lui Hristos El vine In mijlocul lor pentru ca El este Sfint drept si nepartinitor .
El a spus ca se Suie la cer dar va fi cu noi pIna la sfirsitul veacurilor amin amin amin

S L A V I T sa fie D O M N U L
Doamne duhul stapIniri si al grairi desarte si al mIndriei nu nil da noua robilor tai ,iara duhul dragostei de T I N E si de aproapele nostru daruiestel noua sarmani si pacatosi amin amin amin +++ +++ +++ +++

Last edited by ioan_strainul; 02.05.2011 at 17:20:35.
Reply With Quote