Citat:
În prealabil postat de ciradu
Adevărat a înviat!
Nu știu cât a reușit părintele să strângă până acum, însă era optimist că până la sfârșitul anului va putea cumpăra clopotul. Dacă va fi cazul, voi mai lansa un anunț. Mulțumiri
|
Ma bucur sa aud asta. Doamne ajuta! si iertare ca v-am acaparat topicul cu mica noastra discutie despre Noesis.
Citat:
În prealabil postat de catalin2
Aflam si raspunsul exact la intrebarea daca un ortodox trebuie sa mearga intr-o biserica catolica. Evident ca nu, mai ales in timpul unei slujbe catolice. Cel mult sa o viziteze. Pentru ca duhul in care se roaga cei de acolo il face pe acela sa se apropie tot mai mult de catolicism, chiar daca la inceput nu avea deloc aceasta intentie.
|
Bine zici, Catalin. Desi, dupa mine, nici de vizitat nu-s bune, ca doar nu sunt muzee sau obiective turistice. Sau n-ar trebui sa fie.
Citat:
În prealabil postat de mihaila_alin
mirela draga nu te mira, pe cei ce nu au statornicie[intemeiere in credinta]ii paste ratacirea care imbraca mai multe forme: sectara, atee,catolica etc.si acuma fiind vremurile din urma ratacirea creata de inselatorul veacului acestuia va fi mare, fiind-ca timpul este scurtat de Domnul.cele doua biserici surori hm...
Domnul Hristos cel Inviat sa te binecuvinteze.
Doamne intareste sfinta credinta a dreptmaritorilor crestini si sfinta biserica ta o pazeste in viacul viacului.Amin.
|
Multumesc Alin pentru tot ce ai scris. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, mi-ai inseninat un pic ziua. Chiar am pus la suflet tradarea asta a lui Noesis, cum a zis si Cristi.