View Single Post
Vechi 03.05.2011, 13:54:37
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iana Vezi mesajul
Faptul ca urmasul suporta consecintele apostaziei stramosilor nu implica si vinovatia lui. Ideea e sa nu fie ignorant si suficient si sa se intoarca la Adevar.
Ce este Adevarul? La ce Adevar sa se intoarca? Iisus este Calea, Adevarul si Viata, cu alte cuvinte, cand le spuneti sa se intoarca la Adevar, ii acuzati ca nu ar fi cu Iisus. Spuneti-mi si mie, va rog, oamenii din versetul de mai jos erau cu Iisus sau nu?

"Si le-a zis: Oricine va primi pruncul acesta, in numele Meu, pe Mine Ma primeste; iar oricine Ma va primi pe Mine, primeste pe Cel ce M-a trimis pe Mine. Caci cel ce este mai mic intre voi toti, acesta este mare.
Iar Ioan, raspunzand, a zis: Invatatorule, am vazut pe unul care, in numele Tau, scoate demoni si l-am oprit, pentru ca nu-Ti urmeaza impreuna cu noi."

Deci, acel om era cu Iisus sau nu? Nu era cu Iisus din moment ce ap. Ioan zicea ca nu ii urma lui Iisus impreuna cu ei, cu apostolii, chiar daca facea minuni in numele lui Iisus? De la cine erau atunci minunile daca acela nu il urma pe Iisus impreuna cu apostolii? Ia hai sa vedem ce raspuns da Iisus:

"Iar Iisus a zis catre el: Nu-l opriti; caci cine nu este impotriva voastra este pentru voi ."

(Luca 9:48-50)

Dupa parerea dvs. aceste cuvinte au fost adresate doar apostolilor sau si urmasilor de astazi ai apostolilor? Daca da, de ce nu ascultati cuvintele Domnului care zice sa nu-i opriti pe cei care fac minuni in numele Lui chiar daca nu urmeaza apostolilor? Daca nu, atunci no comment.

Last edited by Adriana3; 03.05.2011 at 14:00:15.