eu folosesc autobronzant,fond de ten,pudra,fard de obraz,creion de ochi,fard de ochi,rimel,creion de buze,ruj,luciu de buze,vopsea,decolorant,luciu de par desi am o viata crestina,dupa puterea mea.desi stiu ca nu voi renunta la aceste lucruri niciodata pentru ca tin la ele prea mult,stiu ca sunt un pacat.de ce sa ne ascundem de dupa degete,ca e normal in zilele noastre,ca s-au schimbat oamenii,etc,scrie in Biblie ca este pacat,deci este pacat.ce poate fi bun intr-o schimonoseala a trupului creat de Dumnezeu?cei ce se machiaza ori isi ascund defectele,deci le este rusine cu ce a facut Dumnezeu,ori ca sa devina mai frumosi,deci au patima mandriei,a iubirii de sine,trufiei,etc.
chiar daca consider ca este un pacat,sincer nu cred ca acesti oameni,printre care si eu vor ajunge neaparat in iad,numai pentru ca s-au machiat.eu cred ca la Dumnezeu conteaza intai sufletul,si apoi trupul.sufletul este cel care ramane vesnic.
oricum aceste infrumusetari,chiar daca traiesti crestineste,te dau mult inapoi de la credinta adevarata.atunci cand incepi sa evoluezi in credinta vei simti greutatea acestui pacat.
parerea mea personala este ca Dumnezeu ma accepta asa cum sunt si stie si El ca nu voi renunta niciodata la aceste nebunii mai ales pentru ca de mica am fost fascinata de tot ce este artificial,in materie de infrumusetare.eu cred ca fiecare dintre noi are cate o slabiciune,fiind nascuti sau nu cu ea,iar Dumnezeu ,la judecata,va tine cont de slabiciunile noastre native si de harul nostru,de felul cum le-am folosit.
in Biblie scrie ca nu toti suntem la fel,unii au o putere spirituala mai mare decat altii.Doamne ajuta!!!sper ca Dumnezeu sa ne intareasca pe toti sa trecem peste toate aceste inselari diavolesti,cat putem noi de bine
|