View Single Post
Vechi 03.05.2011, 20:14:59
Hristos Pastorul Cel Bun Hristos Pastorul Cel Bun is offline
Banned

Data înregistrării: 03.05.2011
Implicit

Rugãciunea Sfântului Bernard

Adu-ti aminte, o, preablândã Fecioarã Marie, cã nu s-a auzit niciodatã sã fi fost pãrãsit cel ce a alergat sub ocrotirea ta, cel ce a cerut ajutorul si mijlocirea ta.
Însufletit de aceastã încredere, alerg la tine, o Maicã, Fecioara fecioarelor. La tine vin si stau gemând înaintea ta ca un pãcãtos. Maica Cuvântului, nu dispretui cuvintele mele, ci auzi-mã cu milã si ascultã-mã. Amin.

Rugãciunea Sfântului Alfons Maria de Liguori

Preasfântã, neprihãnitã Fecioarã si Maica mea, Marie, la tine, care esti Maica Domnului meu, Regina lumii, mijlocitoare, nãdejdea si scãparea pãcãtosilor, alerg astãzi, eu, care sunt cel mai sãrman dintre toti. Mã închin tie, mare Reginã, si-ti multumesc pentru atâtea haruri pe care mi le-ai dãruit pânã acum, mai ales cã m-ai ferit de iad, pe care l-am meritat de atâtea ori.
Te iubesc, Stãpâna mea vrednicã de iubire si, pentru dragostea ce o am cãtre tine, îti fãgãduiesc cã-ti voi sluji totdeauna si cã-mi voi da toatã osteneala sã te iubeascã si altii. În tine îmi pun toatã nãdejdea, de la tine astept toatã mântuirea mea. Primeste-mã ca fiu al tãu si ia-mã sub mantia ta, Maicã a îndurãrii.
Si pentru cã ai atâta putere la Dumnezeu, scapã-mã de toate ispitele, ori dobândeste-mi puterea sã le biruiesc pânã la moarte. De la tine cer adevãrata dragoste cãtre Isus Cristos, de la tine nãdãjduiesc sã am o moarte bunã.
Maica mea, pentru dragostea ce o ai cãtre Dumnezeu, te rog sã mã ajuti pururea, dar mai ales în ultima clipã a vietii. Nu mã lãsa, pânã nu mã vei vedea în cer, ca sã te binecuvântez si sã cânt îndurãrile tale toatã vesnicia. Amin.
Reply With Quote