Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 18.07.2007, 18:25:02
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Tocmai, crestinii nu le pot demonstra nimic ateilor. A crede nu implica dovezi, demonstratie. Daca simti nevoia sa dovedesti cuiva cat de buna este religia ta inseamna ca nu crezi cu adevarat. Crede tu pentru tine si nu te mai amesteca in treaba ateilor.

Este cea mai usoara cale sa te refugiezi in Dumnezeu cand ai o problema; ei cred in lucrurile pamantesti; puterea este in mana omului; nu este nimic dupa moarte; conteaza ce lasi aici, pe pamant. Cam in asta cred ei. Ateii spun ca pamantul nu a fost creata in 7 zile pentru ca dovezile arata ca s-a creat in milioane de ani. Ei nu cred ca un om poate invia. Neaga existenta unei forte supranaturale, indiferent de nume. Si spre surprinderea tuturor, toti ateii pe care i-am cunoscut vorbesc frumos, civilizat, spre deosebire de multi crestini cu numele. Si o fac pentru ca asa cred ei de cuviinta, nu o fac din ipocrizie, frica, teama. Nu o fac nici asteptand rasplata intr-o alta lume. Nu este nimani in masura sa judece

Nu vad cu ce i-ar interesa pe crestini problema ateilor. Este dreptul lor sa creada(sau sa nu creada) in ce doresc.