View Single Post
Vechi 03.05.2011, 22:50:27
MariS_'s Avatar
MariS_ MariS_ is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.10.2009
Locație: Religie: creștin
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Si eu cred asta, dar nu pentru ca e bunica mea, ci pentru ca a avaurt dragoste de Dumnezeu si de oameni, a fost mai mult decat un om drept si pentru ca simt ca este cu mine si ma ocroteste. De altfel, primul lucru pe care l-am facut cand am aflat ca a murit, a fost sa dau un sarindar la manastire, iar parintele de acolo m-a intrebat daca era credincioasa, daca se spovedea, se impartasea si mi-a spus ca daca a fost asa de credincioasa cum spun eu, sa nu fiu suparata, ca o sa vad ca ma ajuta mai mult din ceruri decat m-ar fi ajutat decat pe pamant.

Stii cum se spune la parastas, sa se odihneasca impreuna cu sfintii si cu dreptii, deci eu inteleg de aici ca in rai nu sunt decat sufletele dreptilor si ale sfintilor, iar undeva in NT se spune ca dreptul de abia se mantuieste. Si l-u intrebat unii pe par. Teofil ce parere are despre acest verset, iar el le-a zis sa actionam in consecinta, sa incercam sa fim drepti si mai mult decat atat, ca sa ne putem mantui si noi....
Da, a spus bine Parintele Teofil. Nu trebuie sa fim nici macar partinitori.
Har, smerenie si jertfa de sine.
Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11)
Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie.
Reply With Quote