Opeth de ce te superi asa?Oricine alege sa gandeasca si sa filozofeze stie ca exista multi oameni care nu o sa il inteleaga.Si eu acum cand scriu acestea cred ca numai ceea ce gandesc eu este bine,asa am facut si in viata nu m-am convins pana nu am simtit pe pielea mea acel lucru,pana nu l-am experimentat.Eu cred,desi nu cred in Dumnezeu,ca pe forumul acesta ar trebui sa vorbim de lucruri mai fericite.Filozofia nu este o stiinta a vietii,aproape orice domeniu poate sa fie plin de semne si chestii.
Si ma enerveaza ca teologii,filozofii etc. se cred singurii capabili sa patrunda misterele lumii si se contrazic incontinuu,si mai ales in momentul asta cand ei au fost depasiti de stiinta.Dar uite cum am ajuns si eu sa despic firul in mii si sa fiu mai confuz.Cred ca oricat v-ati contrazice nu o sa gasiti raspunsuri absolute:in opinia mea nu exista notiunea de absolut.
Si Opeth eu cred ca esti un adolescent inca si te admir pentru lucrul acesta ca te preocupa intrebarile acestea,dar sa sti ca multi am avut aceste framantari in acea perioada si ne-am gandit la sensul vietii,ne-am contrazis cu altii.Oricum pe parcurs o sa uiti aceste lucruri,nu o sa le mai simti asa de puternic si de aceea te si invidiez :) ca adolescent si iubirea mi se parea mai puternica si toate sentimentele,eu m-as distra cat mai mult pentru ca viata este prea frumoasa si scurta...pana la urma gandirea aceasta exagerata te ajuta sa mori fericit sau trist,dar nemuritor nu stiu...
|