Citat:
În prealabil postat de Cristalin
Citat:
În prealabil postat de prflorin
Iertati ca nu inteleg: "dupa ce isi va face curatenie in propria ograda" ?
Nu cred ca problema drogurilor necesita "curatenie" in ograda si nici ca asteapta dupa ea. Eu incerc sa aflu mai multe despre aceasta problema si sa-i identific caracteristicile pentru a putea fi de ajutor. N-am deschis problema de dragul teoriei.
|
Adica sa poti rezolva o situatie tu trebuie sa te prezinti fara pata, sa fii exemplu.
Aveti dreptate ca nu e cazul sa discutam de dragul teoriei, motiv pt care cred ca cel mai indicat este sa studiati acest domeniu citind si documentandu-va daca vreti sa identificati caracteristicile si sa ajutati.
Va trebui sa faceti rost de o bibliografie in domeniu, si puteti incepe chiar cu google.
Sper sa nu-mi luati in nume de rau sfaturile, dar un forum e prea putin pt o astfel de problema. Imi pare rau ca nu va pot ajuta mai mult cu ceva bibliografie de studiat.
|
Multumesc de sfaturi, cristalin! Nu sunt de acord cu prezentarea fara pata. Nu ca n-ar fi extraordinar, dar nu e nimeni fara de pacat pe acest pamant, deci ar ramane toate problemele abandonate.
Caut in paralel si o bibliografie insa nimic nu se compara cu realitatea si pe forum-ul asta se mai gaseste cate-un pic. Ma refer la experiente, cazuri in familie,etc. Pentru mine e problema noua,nu stiu multe despre droguri si dependenti si trebuie sa raspund unor probleme reale,nu teoretice...si chiar n-as vrea sa nu pot face nimic. Doamne ajuta!