View Single Post
Vechi 18.07.2007, 19:22:45
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Viata este o jungla? nu din punctul meu de vedere. Eu raspundeam conform ideilor exprimate de ceilalti. Eu "promovez" pacea. Nimeni nu ar trebui sa se simta vinovat la tot pasul. trebuie sa traiasca in primul rand. Ca barbat, e placut sa vezi o femeie frumoasa(machiata, nemachiata, nu asta conteaza). ca femeie e placut sa vezi un barbat frumos. E placut sa iti zambeasca lumea pe strada. iti creeaza o senzatie placuta. Nu este ipocrizie sa vezi oameni frumosi; si nu este pacat sa admiri oamenii frumosi. pe strada nu poti admira calitatile sufletesti ale oamenilor, pentru ca nu ii cunosti. Nu este o jungla, tocmai. Nu ma uit in stanga si in dreapta, sa ii judec pe toti pentru cum arata. Nu ma gandesc cand intru in mare ca celalalt de langa mine e pacatos si ma spurca. Ipocrizie este sa admiri in adancul sufletului oamenii frumosi si aranjati, si sa iti doresti sa fii si tu la fel, dar sa sustii cat de pacatosi sunt oamenii de acest gen

Este clar, nimeni nu este perfect, nici nu trebuie sa ne dorim perfectiune. Ideea este mult mai simpla de atat. Daca mie imi creeaza o stare placuta sa ma aranjez(si nu zi de zi ci din cand in cand, ca devine plictisiot altfel), nu vad intr-asta nicio problema. Nu imi fac un scop in viata din asta. Dar se pune atata accent pe lucrurile marunte si se pierde complet esenta. Imaginea conteaza in masura in care o pretuim fiecare. ideea este aceeasi pentru toti, sa ne simtit multumiti de modul cum aratam. Am mai zis, daca pentru o femeie conteaza sa se machieze, sa o faca. Daca pentru o femeie conteaza, tocmai, sa nu se machieze, sa nu o faca. Regulile acestea stricte nu se muleaza pe fiecare caracter in parte.
Reply With Quote