View Single Post
Vechi 04.05.2011, 14:28:51
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tangun Vezi mesajul
Cine nu-L au pe Hristos in ei? Cei inconstienti ca Viata lor este Dumnezeu (Hristos).
Iar faceti ce ati facut si mai inainte: puneti semnul egal intre Dumnezeu Tatal si Hristos Mantuitorul. Chiar daca intre ei exista o relatie foarte stransa, ei fac lucrari diferite. De aceea nu ajunge sa fii o parte din creatia lui Dumnezeu [Tatal, Creatorul], ci sa fii o parte mantuita prin Hristos [Mantuitorul].

Citat:
În prealabil postat de Tangun Vezi mesajul
Ceea ce voi (conceptele religioase) afirmati ca se numeste diavolul - se refera la inconstienta spirituala.
Iar ceea ce voi, [alte concepte religioase, dar care nu se recunosc ca atare] relativizati este o persoana. Si Hristos, si ingerii buni si ingerii rai si implicit satan sunt persoane. Si cea mai mare pacaleala a lui satan este sa te convinga ca nu exista. Pentru unii insa este greu sa se lase convinsi mai ales dupa ce ii vad.

Ca sa evitam pe viitor confuziile de termeni, ce intelegeti dvs prin "Hristos"? Cine este El pentru dvs? Si pe ce va sprijiniti afirmatiile?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote