View Single Post
Vechi 04.05.2011, 15:35:00
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Alin, nu ma cunosti. Poti sa incetezi sa faci tot felul de supozitii despre cum am fost crescuta eu, cum ma imbrac si cam ce fel de ortodox am fost eu si cam in ce mediu ortodox m-am invartit?

In viata mea am fost o singura data intr-o casa de adunare protestanta. Si mi-a ajuns.

Motivul pentru care am adus vorba despre romanul ortodox obisnuit este fiindca vorbeai despre a face lucruri conventionale, si fiindca asa e mai usor. Eu am spus ca daca intr-adevar asta urmaream, sa imi fie mai usor sa impac si varza si capra, alta ar fi fost atitudinea mea. Ortodoxia pe care tu o numesti "de imitatie" este ortodoxia care este cea curenta, si in Romania si in strainatate. Sigur, nu toata lumea e la fel, multi sunt ortodocsi sinceri, dar....

Ortodoxia sfintilor? Adica TREBUIE sa fii in Romania ca sa practici ortodoxia sfintilor? Ah, Romania, Raiul Maicii Domnului...exceptand cele 20 de milioane de avorturi in 20 de ani....

Discutia asta o ia razna... :D