Citat:
În prealabil postat de iosif
Citat:
În prealabil postat de daniel_iordache
Am urmarit un video cu Richard Dawkins pe [link=http://www.youtube.com/watch?v=kTZONIl546c&mode=related&search=] youtube [/size] , unde acesta sustinea ca daca mai credem in Dumnezeu in ziua de azi, cind stiinta ne arata clar ca nu exista (zice el...), inseamna ca nu ne-am maturizat. Omul asta crede in ceea ce spune, e convins ca are dreptate, si e destul de cunoscut (un articol in romaneste despre ultima lui carte, Amagirea numita Dumnezeu, am gasit aici ). Cum se face totusi ca dupa doua mii de ani apele nu s-au limpezit? Cum se mai face ca mai sunt si atei convinsi (ca Dawkins) si ca mai sunt Sfintii Parinti?
daniel
|
Atei au fost si vor mai fi! La fel si sfinti!
|
Asa este ai dreptate dar nu trebuie sa ne bazam pe acest lucru ca vor mai fi atei si sfinti....intradevar asa este dar noi crestinii trebuie sa le aratam ateilor ca exista Dumnezeu deoarece daca lasam lucrurile asa ....in ziua de azi sunt tot mai multi atei care cred ca oamenii de stiinta au descoperit ca nu exista Dumnezeu hahahaha!Cum au descoperit.. ???? nimic nu este bazat pe documente sau adevaruri dar din pacate ce sa facem noi doi daca BOR nu ia atitudine in fata lor si in fata sectelor..... dc vrei sa mai vb id meu este cata_stanciu2000 intra pe mess si mai vb