View Single Post
Vechi 04.05.2011, 21:40:33
Erethorn Erethorn is offline
Banned

Data înregistrării: 28.12.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Apropos de conducerea intregii lumi, am gasit aceste versete in Episitola catre Galateni:

7. Ci dimpotrivă, văzând că mie mi-a fost încredințată Evanghelia pentru cei netăiați împrejur, după cum lui Petru, Evanghelia pentru cei tăiați împrejur, 8. Căci Cel ce a lucrat prin Petru în apostolia tăierii împrejur a lucrat și prin mine la neamuri;
9. Și cunoscând harul ce mi-a fost dat mie, Iacov și Chefa și Ioan, cei socotiți a fi stâlpi, mi-au dat mie și lui Barnaba dreapta spre unire cu ei, pentru ca noi să binevestim la neamuri, iar ei la cei tăiați împrejur,
10. Numai să ne aducem aminte de săraci, ceea ce tocmai m-am și silit să fac.
11. Iar când Chefa a venit în Antiohia, pe față i-am stat împotrivă, căci era vrednic de înfruntare.

Ce sa intelegem de aici despre sefie?
Sa intelegeti ca a fi stalp nu e totuna cu a fi sef, sau ca un stalp poate fi mai inalt decat altul.

Eu va intreb pe dumneavoastra altceva: Ce intelegeti din citatele pe care vi le-am dat din Sfantul Ioan Gura de Aur ?

A gresit sfantul sau Petru a fost conducatorul apostolilor, cel mai mare si insemnat, limba si capul colegiului apostolic, invatatorul intregii lumi etc. ?

Last edited by Erethorn; 04.05.2011 at 21:45:17.