Citat:
În prealabil postat de Melissa
Aici e problema! Noessisa NU are dificultati spirituale.
|
O spui in calitate de clarvazator sau totusi te-ai obosit sa citesti ce a scris pe aici?
Citat:
NU ne-a cerut parerea.NU ne-a cerut ajutorul, pentru ca nu are nevoie de el.
|
Nu, dar ar putea sa reproseze mai tarziu ca intr-un fel la cerut totusi, dar nu l-a primit, ca s-a aruncat cu capul inainte si noi am tratat-o cu indiferenta si i-am aprobat prin tacere miscarea.
Citat:
Pur si simplu a luat o decizie si a comunicat-o din bun simt, pe forum!Acum trebuie mitraliata, ca nu ne place noua decizia ei??
|
Deloc. Oamenii vor sa inteleaga iar ea este foarte draguta sa explice ce si cum, fiind o mare usurare zic eu.
Multi aveau impresia ca un ortodox trece la romano-catolicism cand de fapt un filo-romano-catolic trece de facto la catolicism :)
De fapt, asa cum zice si titlul topicului, o membra a forumului trece la catolicism :D
Citat:
Daca era indecisa si cerea ajutor, atunci erau justificate atatea pagini de discutii.Dar in contextul in care EA are decizia luata, e impacata si multumita, de ce a fost supusa unui astfel de tratament?
|
Poate ca dorinta de a comunica decizia este o cerere de ajutor sau a fost perceputa ca atare. Poftim.. :)
Dupa cum vezi in postarea ei de mai sus, e cu zambetul pe buze deci perceptia ta asupra chestiunii este total subiectiva.
Citat:
Zicea MariS bine, din iubire pentru Dumnezeu, ajungem sa ne uram aproapele!
|
Exagerezi de dragul argumentarii.
Nu o uraste nimeni pe Noessia.
Mie asa imi place sa cred.