Citat:
În prealabil postat de Doriana
Acest mesaj necesar este neclar si evaziv. Nu ati spus ce anume din toata Biblia credeti ca trebuie crezut si ce nu. Si de unde stim asta? Cine a hotarat?
Imi pare rau ca v-am dat impresia de indoiala. Eu cred TOT ce scrie in Biblie. Voiam doar sa inteleg dupa ce va ghidati dvs.
|
Daca Biblia este un indicator catre adevar, inseamna ca tot ce scrie este valabil. Dar fii atenta, tot ce scrie in Biblie este de natura interioara. In orice perioada a timpului, Biblia va avea dreptate, si cu cat constiinta urca mai sus, cu atat Biblia e inteleasa mai bine. Ghideaza-te dupa ea prin interiorul tau, transformandu-te.
Repet, adevarul exista in interior. Sa nu va fie frica sa va uitati in interiorul vostru, chiar daca e dureros este Adevarul. Stiu ca e mai lejer sa acceptati ceva exterior pentru ca e mai frumos. A privi in interior e foarte dureros daca nu ai privit acolo de mult timp. Dar asa va puteti transforma. Alchimia interioara.
Retelele de socializare, forumurile, internetul au un scop profund spiritual. Prin ele sunteti pusi fata in fata cu masca rolului pe care il jucati. Este oglinda care va arata masca falsa a ceea ce incercati sa fiti. Acest rol il jucam cu totii si in viata de zi cu zi, dar neprivind in interior nu ne dam seama. Nu te poti mantui pana ce nu devii transparent fata de lumina adevarului. Treceti peste durerea care se afla in adancul vostru si veti gasi adevarul, a ceea ce sunteti cu adevarat. Incetati sa purtati masti, incetati sa afisati zambete false in spatele carora sa jucati roluri false, ca nimic nu va deosebeste intre voi si pe toti va leaga aceeasi viata. Incercati sa intelegeti si pe celalalt si il veti putea intelege numai privind in voi. Incetati sa credeti in povesti frumoase pentru ca daca nu va priviti adanc in interior, veti trai acelasi gol si nu exista alta metoda de a umple golul decat sa te adancesti in el. Deveniti transparenti fata de voi insiva si fata de altii. Topiti-va masca personalitatilor si nu incercati sa fiti voi insiva: fiti voi insiva! E o povara sa traiesti cu tine insuti. Trebuie sa fii tu insuti dar ca sa poti sa te eliberezi de iluzie, trebuie sa accepti durerea care apare atunci cand privesti poate pentru prima oara in interiorul tau si nu in exterior. Topiti-va rigiditatea mintii si rezistenta interioara. Nu mai depuneti rezistenta interioara fata de nimic si astfel va eliberati de durere. Nu va mai ganditi la judecata pentru ca nu va judeca nimeni ci voi va judecati singuri. Nu va ispiteste nimeni e vorba de propriile minciuni fata de voi insiva. Boala cand apare in viata este din cauza ca voi va mintiti pe voi insiva, nu va trimite nimeni o boala ca sa va pedepseasca. Deveniti transparenti fata de voi si fata de altii, sa va vada toti asa cum sunteti. Asa cum e in interior si in exterior. Atunci veti gasi adevarul.