View Single Post
Vechi 05.05.2011, 11:39:21
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihailt Vezi mesajul
Asta cu preotii care cer bani pentru servicii religioase e o absurditate.
Ca sunt unii preoti care cer celor de ii vad cu mai multi bani cate o donatie,nu vad care e problema,desi majoritatea nici acelora cu bani nu cer.
Pai sa ne arate sora de aci de zice ca a trecut la catolici siteul parohiei respective,unde scria ca preotul nu ofera servicii religioase decat membrilor cotizanti ai parohiei.
Eu pana nu vad nu cred.
Poftim:

http://biserica.nl/adrese.html#Parohie_Schiedam

Sub informatia despre contul parohiei scrie:

"Reamintim că, potrivit deciziei luate de Consiliul parohial, preotul paroh nu oficiază nici o sfântă slujbă (molitve, binecuvântări, pomeniri, parastase, botezuri, cununii, sfeștanii, etc.) la cei care nu sunt membri cotizanți ai parohiei."

Sigur ca inteleg ca membriile sunt o sursa importanta de sprijin a parohiei. Si tot inteleg ca multi n-ar da mai nimic la biserica altfel, si ca e un lucru normal sa sprijini financiar si/sau altfel parohia din care faci parte. Si ca, cel mai probabil, in realitate, preotul nu va refuza sa spuna o simpla binecuvantare pe o icoana daca il rogi, chiar daca nu esti membru platitor. Nu stiu.

Apoi daca mergi pe pagina principala vezi tot felulde diplome pe care le-a primit parohul...Hmmm. Eu vreau sa vad predica din duminica trecuta mai bine.

Last edited by Noesisaa; 05.05.2011 at 11:43:30.