View Single Post
Vechi 05.05.2011, 12:01:22
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Am citit. 100-125 de euro pe AN de familie (deci 3-5 oameni) nu mi se pare deloc mult. Vin vreo 40 ron pe luna de familie, in banii nostri - pentru unii putin, pentru altii mult. Mai mult mi se pare ca dai pe drum. Pentru Biserica este o suma modica, socotesc.
Intreb si eu, ce poti face in Olanda cu 100 de euro?
Ah, dar nu am spus ca e mult! Ideea in sine este cum este. Si la praohiile catolice exista asa ceva, dar suma nu este atat de detaliata in general, ci la genul: cat vrei, ok este 1% din venitul anual, sau cel putin 70 de euro. Daca nu platesti cotizatia, platesti mai mult penru inmormantare sau casatorie, in jur de 100-200 de euro mai mult. Dar daca aduci un rozariu sau o icoana sa ti le binecuvinteze parintele, nu se uita in caietul de membri. :D

Singurul motiv pentru care am dat aceasta informatie este fiindca mi s-a cerut. Nu vreau sa denigrez parohia sau pe preotul paroh.