View Single Post
Vechi 05.05.2011, 19:50:44
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Un lucru e limpede. Noi nu știm dacă unirea tuturor celor care își spun creștini se va realiza vreodată și așa de mare e fărâmițarea încât abia mai putem spera și îndrăzni să ne rugăm pentru asta. Dar, dacă această unire se va realiza vreodată, se va face în jurul Bisericii Romei. Dumneavoastră cum vă imaginați: chiar credeți că toți, de pe toate continentele, se vor înghesui că să se facă ortodocși ? Vă închipuiți asta în mod serios ?
In mod sigur eu cred ca nu au cum sa se uneasca toti. Sa se uneasca e de fapt impropriu spus, unirea inseamna de fapt trecerea la ortodoxie.
Pe langa cum presupunem ca va fi, am mai spus de cateva ori ca exista o profetie a Fer. Agatanghel, ca BC va reveni al ortodoxie (cel ptin o parte a ei), datorita unui papa. Mai spunea in acea profetie ca Germania va reveni la ortodoxie, deci ar putea fi actualul papa, care e neamt. Acum nu stiu cum e aceasta profetie, daca a fost bine interpretata, etc.
In BC nu are cum sa se faca vreo unire de la Dumnezeu, doar cei cazuti din ortodoxie. In BC chiar si una din ultimele dogme, Neprihanita Zamislire a fost adoptata in urma unei false viziuni (inainte de Lourdes, care a confirmat-o).
Sa speram ca acest papa va fi luminat de Dumnezeu si va reveni la El impreuna cu BC, dupa o pauza de 1000 de ani. S-au mai intamplat regasiri, de exemplu rasaritul si-a revenit din cateva erezii. Iar de curand BO din America au revenit in comuniune cu BOR si celelalte BO.