View Single Post
Vechi 05.05.2011, 20:37:25
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu nu am spus pe un ton ofensator,ci a fost mai mult ca o surpriza"surprinzatoare"cum se pune problema materiala intr-o biserica de aici vs. biserici de acasa,atat! De unde sa stiu eu ca nu sunt subventionati de stat,cand eu nu stiu nici altele??
De bon ton crestin este sa nu judecati oameni si situatii in pripa, mai ales cand concluziile pe care va grabiti sa le trageti nu sunt tocmai frumoase.

Citat:
Poti sa afli ca am lasat bani pt spovedit si dat acatist,cat si alte cheltuieli in biserica.
Ma gandesc ca totusi pretul benzinei a fost un impediment,fiind un drum de 2 ore(dus-intors).
Ma bucur ca v-ati reconsiderat ideile, sa speram ca Dumnezeu va va ierta de paguboasa judecata.

Citat:
Nu stiu...eu sunt nemultumita ca bisericile ortodoxe romanesti sunt atat de raslete in strainatate incat ceea ce in Romania,mersul la biserica era un simplu act,aici a devenit o lupta,un sacrificiu,o hartuiala continuua cu drumurile si cu distantele!
Oare inainte sa plecati sau sa ramaneti acolo nu v-ati gandit la acest aspect?

Nu pot sa nu ma intreb daca primii crestini nu se plangeau si ei, nu atat ca biserica ar fi departe ci ca mersul la biserica i-ar putea costa viata..