View Single Post
Vechi 06.05.2011, 09:26:20
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tangun Vezi mesajul
De ce in toata discutia, pui asa mult accentul pe mine sau ceea ce sunt eu? De aceea nu intelegi ca adevarul e in tine. .
Eu stiu ca adevarul este in mine, prin Hristos. Nu asta este miza discutiei.
Insa dvs lansati niste idei. Dvs sunteti produsul acestor idei. Spuneti ca vi s-au revelat. Eu spun ca in mare parte le-ati auzit de la altii mai carismatici si vi le-ati insusit, devenind produsul mintii lor "exterioare". Imi spuneti sa le experimentez; in mare parte cunosc aceste idei, cum am mai spus; si le-am experimentat. Insa eu vreau sa vad ce au facut aceste idei din dvs; rezultatul lor. Va asteptati ca oamenii sa va creada pe cuvant fara sa vada efectul celor spuse de dvs?
Iisus nu a transmis mesajul mantuirii din cer; a venit pe pamant si le-a dat oamenilor un exemplu practic de traire cu Dumnezeu. Le-a demonstrat practic ca Ii pasa de ei si va face orice ca sa-i mantuiasca. Nimeni nu poate pretinde sa fie ascultat atat timp cat nu este gata sa ofere mai mult decat vorbe.

Si acesta este subiectul pe care il tot ocoliti: rezultatul credintei dvs. La ce fel de fapte duce aceasta credinta? Cu ce ii va ajuta pe altii? Cu ce va ajuta pe dvs, afara de o traire mistica expansiva? Compasiunea de care vorbiti, cum se manifesta in exterior? Si chiar as vrea raspuns la aceste intrebari. Daca vreau niste idei citesc o carte. Dar am ales sa vorbesc cu o persoana...cred...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote