View Single Post
Vechi 06.05.2011, 11:10:36
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Opet... Vezi mesajul
Daca cuiva ii place sa creada intr-un adevar si este fericit si bun...te face mai fericit daca il convingi sa creada ca tine?Te crezi superior dupaia si mandru ca esti singurul care stie adevarul absolut...

Poti fi aparent fericit si fara sa faci sau sa crezi ceva bun.
Poti sa ai si multe lucruri bune si sa nu fii fericit.

Superioritatea si mandria de care vorbesti n-au ce cauta decat la cei care desi au ajuns aproape de adevar i-au ratat esenta printr-o proasta intelegere a lui.

Nu toti cei care marturisesc ortodoxia o fac din mandrie sau cu superioritate pentru ca nu avem de ce sa ne mandrim de ceva care am primit si pentru care prea putin ne-am straduit.

Citat:
Unii vor sa ignore parerile celorlalti si sa nu le inteleaga tocmai pentru ca ar crede in ele dupaia si nu vor asta,si poate adevarul celorlalti nu o sa ii faca mai fericiti....
Vezi tu, Adevarul nu e formula instant a fericirii, cere mai degraba intr-o prima faza ceva osteneala si dupa cum cred ca ai vazut pe aici daca ai citit topicul, lumea cam are oroare de osteneala, mai degraba ceva comod, caldut, fericire instant la plic cu E-uri, te distruge si chair omoara mai tarziu dar nu conteza, avem privirea infipta in pamant si la iluziile de maine, sa privesti spre orizontul vesniciei e putin mai greu.