View Single Post
Vechi 06.05.2011, 12:50:56
VladCat
Guest

Implicit

Nu cred că trebuie să scăpăm....dacă era așa, în loc de față, ne făcea Dumnezeu cu avatare din acelea cum are facebookul când nu uploadezi poze :D

lăsând gluma la o parte și eu îmi pusesem la un moment dat problema dacă dorința de a fi lângă un partener care să te atragă fizic (nu mă refer aci la modul pătimaș de a fi atras) nu e cumva superficială...dar după ce am citit din părintele Stăniloaie care vorbea de rolul atracției fizice în adâncirea comuniunii dintre soți, sau din Ioan Gură de Aur care vorbea despre felul cum frumusețea tinerelor îi poate împiedica pe viitorii soți să facă fapte nedemne de un creștin(și nu se referea numai la adulter), m-am lămurit că nu e cazul să mai îmi pun problema în continuare....

oricum merită subliniat ce spunea Vintage mai devreme...deși frumusețea e absoultă percepțiile noastre sunt relative...mie mi s-a întâmplat în trecut să mi se spună despre fete pe care le consideram frumoase că ”sunt urâte cu spume” .....dar vba aia ”e frumos ce-ți place ție”
Reply With Quote