View Single Post
Vechi 19.07.2007, 11:10:52
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

paraschevaiasi, 2 lucruri as avea de "contrazis", sau mai degraba de lamurit.
1. Asa cum barbatii, colegii de serviciu ai sotului tau, au divortat pentru a avea o femeie care sa se ocupe de ei, si femeile pot divorta de barbatii care nu fac altceva decat sa lucreze. Mi se pare greu si pt o femeie casnica sa isi astepte barbatul de la munca dupa nu stiu cate ore, sa vina obosit si sa nu aiba timp de ea. Deci la ceea ce ai scris, merge si reciproca.
2. Unele mame casnice din lipsa de activitate isi sufoca copiii. Am cunoscut numeroase cazuri. O mama ce lucreaza, are concediu maternal 2 ani platit. Dupa 2 ani il poate da la gradinita si astfel copilul invata sa socializeze cu alti copii. Nu trebuie bona decat daca iti permiti, dar copilul tot trebuie dat la gradinita ca altfel nu va stii sa se comporte intr-un colectiv cand va incepe scoala. In plus, cand copilul creste si incepe sa inteleaga, si incepe sa ceara anumite lucruri pe care poate unii parinti nu si le pot permite, incepe sa intrebe "dar mami de ce nu merge ca tati la serviciu ca sa aiba bani sa imi cumpere si mie x si y?" Iar cand creste,in cazul in care a suferit lipsuri in copilarie, fii sigura ca isi va judeca mama. Nu as fi dat acest exemplu daca nu as cunoaste un caz concret. Deci nu poate afirma nimeni cum este mai bine, fiecare face ceea ce crede de cuviinta.
Reply With Quote