View Single Post
Vechi 07.05.2011, 15:34:36
Aghioritul's Avatar
Aghioritul Aghioritul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.03.2010
Religia: Ortodox
Arrow Cine este Adevarul?

Adevarul ca si teorie sau ca si explicatie definitorie, niciodata nu il vei avea! Niciodata nimeni si nimic nu iti va defini Adevarul! Nici cea mai intalta FILOSFIE! Pentru ca a trai in ADEVAR inseamna a trai in Hristos! Iar a trai in Hristos este sa urmezi calea Bisericii si sa implinesti poruncile! "CIne Ma iubeste pe Mine, pazeste (adica implineste) poruncile Mele!" Ele pot fi gasite in Sf.Scriptura... in Randuiala Bisericii prin Sf,Canoane... si ultima Prorunca lasata noua ca si NOUA LEGE: "porunca noua va dau sa va IUBITI unul pe altul, precum EU v-am iubit pe voi" caci Iubirea Lui a mers pana la a MURI pe cruce pentru ei. Caci "nu este iubire mai mare ca cineva sa isi dea viata pentru prietenii sai"!
ACESTA ESTE ADEVARUL! a lasa lumea si placerile ei si a urma lui Hristos! A merge la Biserica la toate sfintele slujbe, a te curati de pacate si de a te pazi sa nu le mai repti, sa te impartasesti cu Sf.Impartasanie, sa te rogi mereu caci numai prin rugaciune vei intelege de ce mergi la Biserica, de ce te impartasesti, de ce te spovedesti! In rugaciune Dumnezeu Se descopera pe Sine ca ADEVARUL ABSOLUT! Si asta o confirma sfintii... caci si trupurile lor s-au sfintit, s-au umplut de ADEVARATUl Hristos si ne transmit noua mireasma sfinteniei si minunile nemaiauzite si nemaivazute!

Deci, daca vrei sa cunosti ADEVARUL, apropie-te de Hristos, urmeaza invatatura Lui, si vei afla CALEA si VIATA! asa cum si Samarineanca a vrut sa nu mai inseteze niciodata de apa, dar a aflat ca ADEVARATA BAUTURA nu este cea materiala, ci este INSUSI HRISTOS! Atunci cand L-a aflat, NU i-a mai trebuit si s-a dus repede in cetate si i-a adapat si pe locuitorii cetati cu APA CEA VIE care este HRISTOS!

Last edited by Aghioritul; 07.05.2011 at 15:38:11.
Reply With Quote