View Single Post
Vechi 19.07.2007, 14:52:51
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah
PArintele Argatu mi-a dat odata de citit mai multi psalmi timp de mai multe zile si in fiecare zi trebuia sa aprind tot mai multe lumanari. Ce efect au tot mai multe lumanari aprinse? Aceasta e de fapt intrebarea mea.
poi fiecare psalm are in cuvintele sale atat de multa lumina... atata cat se raspandeshte de la toate lumanarile aprinse de tine in zilele respective, (nu stiu ce sunt psalmii, parca poezii scurte, cantari, laude, deci scuza-ma ca nu stiu ce sunt...)

dar cum lumina din tine era intauneric shi cum cu fiecare zi din neglijentza sau nepricepere ramanea din pacate tot la fel, (la mine asha se-ntampla, banuiesc ca shi la tine...) explicatzia este ca

Parintele Argatu a zis sa aprinzi cu fiecare zi tot mai mult lumanari pentru ca, ma gandesc, nu-i exclus, pentru ca Dumnezeu a vrut de la tine ca psalmii cititzi de tine sa lumineze prin fiecare lumanare aprinsa shi astfel, cu cat aprindeai mai multe lumanari psalmii din lumanare ii luminau shi pe altzii chiar daca tu nu mai stiai exact cate lumanari ai aprins, deshi era foarte simplu sa stii, ca in fiecare zi ai aprins cate o lumanare in plus, maxim doua...

Shi ne intrebam acum cu totzii... la ce numar te-ai oprit?

Ei vezi a dorit sa ne dea tzie shi noua o lectzie despre iertare... :) de 70oricate7

nu-i exclus sa fi interpretat fals... oricum zi-mi shi mie te rog ce sunt psalmii
Reply With Quote