View Single Post
Vechi 09.05.2011, 01:19:56
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tangun Vezi mesajul
Crede-ma, iti spun din toata inima ca nu te poti mantui pana ce nu te-ai eliberat complet de negativism.
Sfaturi depre mantuire veti putea da "din toata inima" numai in momentul in care o veti gasi; pana atunci nu aveti nici o autoritate sa dati sfaturi; de fapt ati si demonstrat ca nici nu stiti ce e aceea "mantuire".

Negativismul este doar in ochii dvs. Eliberati-va de el si priviti adevarul: sunteti om, cu bune si rele, dar foarte nesincer cu dvs insiva. Ce este atat de greu sa recunosti ca nu esti perfect? Sau ca ai parti slabe? Sau ca nu ai puterea de a te mantui sau a schimba ceva in viata ta? Ca nu ai decat puterea de a insira vorbe pe forumuri, si asta numai daca Dumnezeu vrea sa te lase sa o faci? Suntem oameni, asta e... mare faza... Dumnezeu poate schimba totul in viata ta, daca i-o oferi spre schimbare. Dar sa ma cred ceea ce nu sunt e nesinceritate. Si asta e foarte daunator pentru dvs. Daca mie nu-mi place discutia cu dvs pot inchide pagina; la fel si ceilalti colegi de forum. Insa dvs sunteti obligat sa traiti cu persoana dvs si dupa ce inchideti forumul; si trebuie sa fie tare neplacut sa o faceti din moment ce simtiti nevoia sa va refugiati in alta lume.

Citat:
În prealabil postat de Tangun Vezi mesajul
E de ajuns sa privesc cerul senin noaptea, si vad maretia, profunzimea si iubirea lui Dumnezeu, si a lui Hristos, si atunci imi dau seama ca tot ceea ce spui e un univers limitat al tau acoperit de negativism. Nu fii inchisa in carapacea mintii, deschide-te ca o floare sub cer, accepta-i pe toti in interior, si ai mai multe sanse la Viata.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote