View Single Post
Vechi 09.05.2011, 02:38:46
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Acest "fără comentariu" , pentru că avem și noi limba noastră, nu aduce clarificări , ci pune o țâră gaz pe foc , iar eu am rugat să se înceteze cu micul scandal iscat. Atât ai de spus , frate ? Atât ai înțeles din acest subiect ? Citești , arunci și fugi ! Nu-i normal , te rog să mă crezi , dar fără comentarii până la capăt , căci adevărul nu stă mult sub obroc, el iese la iveală, încet dar sigur. Iertare și o noapte cu spor în scris. Noapte bună !
Draga Cristi, iti multumesc pentru atentionare. Desigur, spui ce si cum se cuvine.
Dar te rog iarta-mi hotarirea: voi mai posta no comment pentru Dobrin. De ce? Pur si simplu deoarece nu am nimic de comentat in raport cu anumite afirmatii. Nonraspunsul meu contine totusi un mesaj: "opreste-te o clipa si priveste ce spui, inainte sa reactionezi".
Mie mi-au facut bine replicile usturatoare ale unor colegi de forum. Am meditat la reactia colegilor, am incercat sa vad cum ma pot folosi de cuvintele lor usturatoare, am luat folosul pe linia umilintei. Faptul ca am fost contrat chiar aspru si ca mi-am insusit critica acolo unde am simtit ca e cazul, e pentru mine o victorie in lupta mea mica si grea intru despatimire.
Si pentru ca lupt impotriva mandriei mele, si totodata pentru apropierea mea de fratii crestini pe care ii respect si ii iubesc, iata: daca imi ceri sa ma opresc din seria de no comment, o voi face. Doar pentru a nu rani dragostea dintre noi ca frati intru Hristos Domnul.
Te rog si eu sa ma ierti (pentru ca te-am mahnit).