bucura-te!
Buna ioanid! Nu te teme, nu ai de ce sa te temi. indiferent daca icoana este sau nu facatoare de minuni, stim ca Dumnezeu este intr-adevar facator de minuni! indiferent ca tu ai credinta sau nu ai, primeste-l pe Dumnezeu in viata ta, relaxeaza-te, bucura-te pt tot ce ti se intampla bun si fii fara teama. nu trebuie sa faci nimic decat sa il lasi pe Dumnezeu sa lucreze, sa nu fugi de El si incet-incet El te va invata ce sa faci.
Nici eu nu am crezut. si eu am avut experiente de tot felul. mi-a fost o buna perioada de timp teama sa ma daruiesc lui IIsus Hristos si credeam ca daca ma las pe mana Lui, cine stie daca viata mea va fi asa cum trebuie. Apoi, nu am avut ce face, totul era de asa natura ca El era singurul care mi-a mai ramas si ca asta trebuia sa fac, sa cred in El si sa il primesc in viata mea. nu am vrut, au trebuit sa treaca 3 ani intregi ca eu sa pot sa incep sa cred, sa nu ma mai tem si sa invat sa ma bucur ca indiferent ce as face, nu am scapare, trebuie sa cred.
am avut multe experiente fizice si sufletesti, si a fost o perioada extrem de grea, este si acum greu, dar acum m-am relaxat, am invatat sa ma bucur si nu ma mai opun voii Lui.
trebuie doar sa nu te opui. ramai un fel de martor a tot ceea ce ti se intampla si vei afla ca El te va duce pe drumul cel bun, si pe tine si pe cei dragi tie, indiferent ca la momentul ala ti se va parea altceva.
|