Citat:
În prealabil postat de ioanid31
Nu cred in Dumnezeu. Asa am fost educat si as aim crescut. Dumnezeu era tipul ala cu barba alba, o poza si atat tot. In acelasi timp nu am trait in pacat. Sau poate ca da, am facut-o. L-am considerat pe Dumnezeu dupa chipul si asemanarea mea. Sunt om si Dumnezeu trebuie sa ma respecte pentru simplu motiv ca el m-a facut si l-a trimis si pe Iisus ca sa ma absolve. Asa credeam.
Pe scurt ce ma nelinisteste. Am primit o icoana sculptata in piatra de Pasti. Un cadou de la Ioana. Nu i-am dat atentie. Nici Ioanei si nici cadoului. Nu credeam in icoane si nici in jessus. Am lasat-o neatinsa pe masa din debara, ea fiind ambalata. Am gasit-o in dormitor. Si jur ca nu am asezat-o acolo. Apoi s-a intamplat ceva:
Tot ce imi mergea prost s-a transformat in bine! Am prins un contract, m-am impacat cu prietena mea, mama mea care avea un chist hidatic, a luat in greutate si in sfarsit vrea operatie. Ce sa fie? Este o icoana facatoare de minuni?
Este o icoana sculptata in piatra!
|
Eu nu vreau sa par Toma necredinciosul, dar cred ca se cuvine sa analizam orice posibila minune cu mare atentie.
In ceea ce priveste mutarea icoanei din debara in dormitor: Sunteti
absolut sigur, 100%, ca nu exista posibilitatea ca cineva sa o fi mutat ?
In ceea ce priveste transformarile in bine: Spuneti ca "ati prins un contract". Acest lucru este foarte generic, si poate fi absolut neutru din punct de vedere moral, dar poate fi si negativ, in functie de obiectul contractului. De exemplu, un contract prin care sa faceti publicitate unei clinici care se ocupa de avorturi. Poate ne detaliati mai mult.
In sfarsit, referitor la impacarea cu prietena dumneavoastra - nu puteti privi acest lucru ca o minune decat cu conditia ca dumneavoastra sa fi trait, inainte si mai ales dupa impacare, in curatie. Daca ati avut reporturi sexuale inainte si mai ales dupa impacare, va asigur ca n-a fost nici o minune.
In ceea ce o priveste pe mama dumneavoastra, ii doresc multa sanatate si sa o ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste operatie. Doamne ajuta !