Citat:
Īn prealabil postat de mirela.t
din superficialitate, din autosuficienta, din comoditate etc. etc.
|
Nu din superficialitatea oamului de RIND ci a celor chemati sa uneasca nu sa destrame cInd vine cineva cu o problema ca sa titi ca si in streainatate sunt probleme ca si intara sau mai mari chear.
Din care comoditate din aceia care pune sarcini grele de purtat si daca spui ceva sau arati ca dincolo este mai usor sti tu ce raspuns am capatat eu care lam adus aiici pe Parinte si lam ajutat la Infintare acestei parohii si sa fii sigur ca nu am venit cu pluta aici si nici din padure am venit dintro Parohie puternica si cu reguli bine stabilite si Implinite de Parinti Slujitori si In 50 si de ani nu oi fi fost In fiecare zi la Biserica la LITRUGHIE si la Vecernie dar am fost de multe ori.
Iar parintele mea spus ca daca vreau Biserica mea si a multor de aici sa ne aducem Popa si sal platim noi sa fac cum vrem noi . si uite ca asa sau saturat multi oameni de mofturile Dumnealui si nu mai merg la Biserica se duc la plaja sau la o alta Biserica la 60 de KM si nu sunt putini aici nu va mint ca ma tem de pedeapsa Lui Dumnezeu din cel putin 1000 de oameni din zona se duc la biserica 15 --- 20 si la cealalta biserica la 60 de KM sunt in fiecare duminica mai mult de 200 de persoane de ce de comoditate .
S L A V I T SA FIE D O M N U L AMIN