View Single Post
Vechi 09.05.2011, 22:42:14
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana3 Vezi mesajul
Chiar asa sa fie la ortodocsi? Sunt eu plecata de mult din tara, insa mi se spune cam ce se intampla pe acolo si nu-i deloc cum spui. Si pe langa asta, chiar ieri am vizionat ceva clipuri dintr-o emisiune de pe ProTv cu un preot ortodox care, pentru a face slujbe de exorcizare si maslu, cere sume de bani exorbitante si se asteapta la rand cu zilele. Si este plin la el in special de femei, toate cu basmaluta si fusta (tinuta obligatorie), toate misuna in jurul lui si sunt pupate pe obraji si se vede ce lipsa de afectiune exista in viata acelor femei pentru ca, pentru aceste mici gesturi de afectiune din partea preotului, si-au lasat familia cu sot si copiii, si misuna in jurul acestui preot, si se pare ca ceea ce le atrage in mod deosebit pe aceste femei este faptul ca preotul le lasa sa tina si ele slujba. Nici macar nu imi permit sa scriu aici sentimentul (negativ) pe care l-am avut la vederea imaginilor. Bietele femei ortodoxe...
Aici ai nimerit chiar topicul, e acelasi preot care e contestat pentru ca a chemat un pastor penticostal in biserica sa tina predica. http://www.youtube.com/watch?v=Aj_Iv...eature=related
Unii ortodocsi cer caterisirea lui. De asemenea, e un cunoscut cantaret de pricesne.