View Single Post
Vechi 10.05.2011, 00:12:25
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan_strainul Vezi mesajul
Am citit si am Inteles ce spune Zaharia si ce spune Sf. Parinti .
Intrebare oare daca vine un bolnav la doctor si spune tot cel doare si vine ca crede ca doctorul a facut o scoala si stie ce sai dea ca sa nul mai doara tot corpul sau o anumita parte a corpului , dar doctorul dupa cel consulta Ii spune uita tu dute acasa si nu mai Minca si nu mai bea ca sa te curatesti de ce ai In tinesi vino peste un an sau peste un timp ca sati dau medicamentul sa te tamadesti oare este corect ?????
Nu spune Hristos LUATI MINCATI ACESTA ESTE TRUPUL MEU CARE PT. VOI SI PENTRU MULTI SE FRINGE CA SA SE IERTE PACATELE VOASTRE. SI TOT ASA SI CU VINUL , LUATI SI BETIDIN ACESTA TOTI ACESTA ESTE SINGELE MEU AL LEGI CELEI NOI CARE PT VOI SI PT MULTI SE VARSA SPRE IERTAREA PACATELOR.
NU SPUNE MAI DEPARTE DUCETIVA SI POSTITI SAU FACETI CANON SI DUPA ACEASTA VENITI SA VA IMPARTASITI
Daca acel om pleaca si moare de o moarte napraznica oare nu este cineva raspuynzator ca nu la impartasit ca sai fie iertate pacatele Eu cred ca Hristos nu a cerut nici un canon nu ????
S L A V I T sa fie D O M N U L AMIN
Am de facut doua readuceri aminte :

- cind am spus ca ,,noi avind in sarcina sa ne punem in buna rinduiala cu tot ceea ce tine de noi" m-am referit ca este musai (daca suntem ortodocsi) sa apelam la taina spovedaniei atunci cind vedem ca se stinge gazul in lampa si si mai mult , sa nu asteptam pina atunci, si cu siguranta ca vom primi deslegare de pacate deoarece chiar apelarea la taina marturisirii si in ultima clipa traduce dorinta nostra (dar intensitatea dorintei doar Hristos o stie cel mai adevarat) de pocainta sincera . Restul , asa cum am mai spus, 'om vedea cu ochii nostrii.

- ,,NU SPUNE MAI DEPARTE DUCETIVA SI POSTITI SAU FACETI CANON SI DUPA ACEASTA VENITI SA VA IMPARTASITI " nu va bazati numai pe aceste cuvinte , pe aceste idei , considerente, mod de a judeca, deoarece ar fi trebuit sa le tineti mult mai bine minte pe cele din Ev lui Ioan care ne spune ca multe a invatat si facut acest Iisus cit a stat cu apostolii sai (si care sunt cuprinse in Sf. Traditie si in sfintele canoane fara a aparea in sfinta Scriptura) ca daca s-ar fi scris toate atunci cartile (astfel rezultate) nu ar fi incaput in toata lumea ! Pe aceste cuvinte puteti sa nu le uitati toata viata ne mai fiid musai sa umblam precum neoprotestantii cu Biblia dupa noi si in tamvai pt. a vedea daca scrie anume ceva sau altceva !

NB : frate , dumneata esti ,,ostas" ?

Last edited by zaharia_2009; 10.05.2011 at 00:24:39.
Reply With Quote