Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Cateva intrebari te rog:
1. Te rog frumos sa imi spui si mie cine este martor dintre ceilalti forumsti ca sa ma luminez si eu. Multumesc. Poti da un nume?
2. Despre cine am spus eu ca s-a facut partas vrasmasului. te rog sa nominalizezi.
Am insinuat ca Doriana nu e din ortodoxie si cumva este din ortodoxie?
Imaginea mea e cum e. Dumnezeu stie,. oricum nu pledez pentru o imagine calcata cu fierul incins dar cu suflet urat. Mai bine cum sunt. Asta sunt. Domnul ne-a invatat: da sa fie da si nu sa fie nu. Ca degeaba ma aranjez in cuvinte si falsuri ca Domnul stie cum sunt. Si asta fara aluzie la nimeni doar daca nu vrei sa imi restalmacesti cuvintele.
3. Cand am spus eu: vai ce lovesc in mine?
Iti repet si tie desi eu tie nu ti-am adresat nici un cuvant, nu am avut nici un dialog in aceste zile, in aceasta luna, in acest an, daca iti face placere sa ma jignesti fa-o, racoreste-te, hai , pune o postare cu tot ce iti vine in minte ca nu ma supar.
Un Sfant Parinte m-a invatat ca atunci cand omul e nervos sa il las sa spuna tot ce vrea el iar eu sa ma rog Domnului. Cand se calmeaza sa vorbesc cu el.
Deci cand iti trece supararea, sa imi spui cu ce te-am suparat eu pe tine.
Doamne ajuta!
|
Aste deja sunt chestii ce se pot rezolva pe Mess , sau Privat . Asata-i micul defect al nostru ca nu ne putem autocenzura , si intervine
cenzura oficiala , care este mult mai nemiloasa !