View Single Post
Vechi 11.05.2011, 10:44:48
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
. . . Te rog sa ma scuzi , dar aceasta generalizare , este neavenita si lipsita de orice bun simt ! N-ai cum sa sti ce este in sufletul fiecaruia , si cat de credincios este fiecare , Exista si uscaturi , dar asta nu inseamna ca toata padurea este uscata . Mi se pare totusi o mare jignire adusa unui popor din care si dumneata faci parte . Dumnezeu sa te ierte !
De ce exprimarea unui adevar este luata drept jignire? Nu sunt oameni care sa faca exact ce am spus eu? Evident ca nu toti suntem la fel si de aceea nu vad de ce "jignirea" s-ar aplica intregului popor. Nu va mai ascundeti in spatele unor cuvinte mari pe care nu le intelegeti! Mare parte din ultra-ortodocsii care justifica Biserica Mantuirii Neamului sunt semi-analfabeti si habar n-au in ce cred. Uita-te numai aici pe forum cate polemici sunt. Asta, pentru cei care inteleg mai greu, nu inseamna ca TOTI suntem asa.

PS: poti sa faci pe fata mare cat vrei, realitatea e crunta. Turma are de ales intre un popa ortodox care vine cu cersitul si pocaitii care le dau de mancare.

PPS: din experienta proprie: eram in sat la bunica-mea si au venit doi baieti frumos imbracati care au dat buna ziua si au zis ca "avem o invitatie pentru dumneavoastra". Evident era la o adunare de pocaiti. Unde ai vazut tu un popa care sa vorbeasca asa frumos? Pe mine m-a distrat faza dar mi-a lasat un gust amar cand stiu ca tot ce se fura se duce pe bautura in acel sat.

Last edited by ai2; 11.05.2011 at 10:52:53.