eu cred ca ne gandim prea departe.sa ne aducem aminte cand Iisus ii mustra pe farisei si pe cei care tineau cont de regulile iudaice dar nu implineau faptele care cu adevarat conteaza,cum ar fi iubirea de semeni,rugaciunea,smerenia,etc.Dumnezeu in primul rand asta cauta de la noi.eu nu cred ca se afla pe forum vreun calugar ca sa-si puna asemenea probleme.suntem mireni si traim normal dar nu cred ca ar trebui sa ne facem atatea probleme daca sunt rele cremele anticelulitice sau eu stiu ce altceva.poti sa nu foloseti nimic pentru corp,daca sufletul ti-e gol toata curatia ta trupeasca ti-e in zadar.asa cum Iisus a spus sa dam cezarului ce-i al cezarului,asa cred ca se cere sa dam societatii in care traim niste lucruri de bun simt,cum ar fi sapunul,epilatul sau alte lucruri.aceia care nu folosesc sapun sunt acei calugari carora trupul le miroase a flori datorita sfinteniei lor dar nu aveti aceleasi pretentii si de la voi,cum sa nu aveti aceleasi pretentii nici sa va miroasa trupul a flori dupa moarte,precum lor.
|