View Single Post
Vechi 11.05.2011, 18:06:02
Anghelos AO's Avatar
Anghelos AO Anghelos AO is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.04.2011
Locație: Iasi, Romania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Anghelos AO
Exclamation Slava si inchinaciune Domnului si Maicii Domnului

Sincer va pot spune, privind titlul acestui topic de a ramane ortodocsi pana la capat.. ca eu am fost incercat in credinta si eram pe punctul de a deveni catolic ca fosta mea prietena, care e studenta la Facultatea de teologie Romano- Catolica din Iasi.. cu care doream sa ma.nsor. dansa dorea sa devin catolic, iar apoi sa fim impreuna pana cand moartea ne va desparti.. Eu o iubeam foarte mult deoarece ea este foarte credincioasa, smerita si iubitoare,.. si imi amintesc cu drag ca de fiecare data imi spunea pilde, minuni din vietiile sfintilor catolici, incat sincer am ramas fara cuvinte..
Datorita unei prietene ortodoxe,.. am ramas ortodox, dansa mi.a spus sa nu renunt la aceasta credinta mantuitoare pt o fata... dar nu era o oarecare fata..
Dar datorita bunavointei si milostivirii Domnului am gasit o noua prietena ortodoxa(dansa am cunoscuto pe aceasta comunitate CrestinOrtodox) care era singura si care a trecut si ea prin despartiri. Dansa este o dra crestina, smerita si iubitoare, si datorita calitatile ei, eu m.am indragostit de ea.. amandoi ne iubim si ne intelegem,. insa distanta de la mine la ea( de la Iasi la Cluj) ma pune uneori pe ganduri... deoarece nu ne putem vedea foarte des, ci numai prin fotografii.. cu toate acestea noi luptam pt a putea fi impreuna.
Nadajduiesc in Domnul ca in viitor sa fim impreuna la mine in Iasi sau la ea in Cluj...
Pt incheiere as dori sa va spun ca am tras o invatatura, aceea de a nu.mi schimba credinta chiar si atunci cand sunt foarte incercat de problemele vietii.
Multumesc Domnului si iertati.ma.... Pace si mantuire! Doamne ajuta!