Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
A nu crede in Dumnezeu, deci necredinciosul e ca si un eretic, poate chiar mai rau. Pentru ca il neaga pe Dumnezeu.
Parintele Cleopa spunea:
``Ce spune Sfantul Efrem Sirul ? " Cu omul eretic sa nu vorbesti, in casa sa nu-l primesti, la masa sa nu stai cu dansul, buna ziua sa nu-i dai ". Acestia sunt inaintemergatorii lui Antihrist.``
Nu e de mirare ca iti propune sex in zile de post si nu intelege cand ii spui ca nu e bine. Nici nu are cum. ca e necredincios. Sustii abstinenta cand ai alaturi de tine un necredincios. Imi imaginez discutiile dintre voi doi. Deci iata ganduri diferite, conceptii diferite. Imi pare rau de tine.
|
Vorbesc in general. Daca este o persoana care se va simti mai tare ca restul, nu e vina mea.( ca sa fiu in ton cu "trendul" , nu cu threadul)
EU VORBESC IN GENERAL, fara a face trimitere catre cineva anume:
-este foarte urat, lipsit de elementara buna crestere si de minumul de bun simt, ca atunci cand o persoana isi deschide sufletul in privat sau in public si povesteste momente/ganduri/etape din propria viata, sa inceapa cineva sa intre cu bocancii plini de tină(noroi) in intimitatea persoanei respective, dand cu presupusul si emitand diverse speculatii pe teme imaginare. Este rusinos si denota lipsa de conduita morala, sa ataci pe cineva la acest mod, fara sa realizezi o secunda macar ce poti provoca cu aceste afirmatii bolnavicioase.
Atata timp cat Sfanta Scriptura, spune ca "
femeia credincioasa mantuieste pe barbatul necredincios", cum isi mai pot permite unii si altii, sa condamne tocmai femeia care are atata iubire in ea, de va mantui si pe barbatul de langa ea????
E deranjanta atata instigare la ura din unele postari!!!