Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
Fireste acum te inteleg, atunci erai foarte surescitata pentru ca foarte multi useri nu erau de acord cu tine si ai gasit de cuviinta sa te razbuni pe mine pentru a te racori.
|
Ti se pare ca eu caut sa atrag admiratia/acordul userilor? Vreodata?
Citat:
În prealabil postat de dobrin7m
tu in supararea ta ai inceput sa dai detalii aici.
|
Ti se pare tie ca eu eram suparat pe acest thread? (pana am dat de tine, adica)
Discutia era despre pastrarea postului cand ai sot necredincios!
Si-mi aduc aminte ca ai inceput sa-mi defaimezi sotul pe care nu-l cunosti..Care este un om minunat, desi este ateu.
Ce este mai rau, un ateu onest sau un credincios care ia scrierile sfinte ca acoperamant al mandriei si poate a altor pacate?
Voi aveti habar ca-mi sterg istoricul pe computer ca sa nu ajunga sotul sa citeasca ce se scrie aici? Ca nu ar mai pune piciorul in biserica vreodata.
Si am in vedere EXACT formulari ca cele la care se refera Melissa.
Acum de bine de rau, a venit macar la sarbatori mari la biserica.
Dar daca ajunge sa citeasca postari..excesive.. pai l-am pierdut!
I
nvatatura ortodoxa se da cu mare, mare delicatete!
Daca chiar ai iubire de cel de langa tine.
Nu spui orice lucru oricui, ci doar potrivit starii in care se afla.
Am avut bucuria sa cunosc si eu monahi.. unii au venit chiar in America sa vorbeasca. Si biserica era plina de femei cu capul descoperit, fardate, parfumate etc...
Si parintele Irineu Curtescu, pe care am avut bucuria sa-l ascult a laudat indelung oamenii pentru prezenta lor la Sf. Liturghie.. Si ne-a vorbit de-ti venea sa lasi totul si sa nu te mai departezi de el.. cu atata dragoste a vorbit! Nu a cautat pacatul celui din fata! Si nici nu s-a impaunat cu ortodoxia. Ortodoxia este un DAR, nu este un merit personal!
Asta as vrea sa intalneasca si sotul meu ateu.. de aceea acum mai mult il protejez de falsa evlavie a altora decat sa-l fotez sa ma urmeze.